Retourneren

Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het binnen veertien dagen na ontvangst aan ons terugsturen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Zodra wij het pakket in oorspronkelijke staat hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. 

Je kunt je pakket terugsturen naar:

Nederland

Casa Quente
Burgemeester Manderslaan 36
4881 EJ Zundert

België

Mickshop Meer
T.a.v. Casa Quente
Meerdorp 1
2321 Meer

Ruilen

Je kunt een artikel natuurlijk ook ruilen voor een ander exemplaar. Het is het snelst en handigst als je het artikel terugstuurt als een retour en een nieuw product bestelt. Je ontvangt je nieuwe bestelling dan snel en zodra het andere product bij ons terug is, storten we je aankoopbedrag terug. 

Klachten

Wij werken hard aan de klanttevredenheid en zien je graag terug als klant bij Casa Quente. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over een product of dienst, dan kan je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Garantie

Wij streven ernaar om producten van goede kwaliteit te leveren. Mochten er zich toch problemen voordoen met een product doordat de kwaliteit niet naar behoren is, dan kan je het ons via e-mail laten weten. In de meeste gevallen zullen wij je verzoeken het artikel te retourneren om het defect te beoordelen om vervolgens tot een oplossing te komen. 

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente