Over ons

Collectie Casa Quente

Casa Quente* is een webshop met wereldse woonaccessoires uit India, Marokko, Senegal, Turkije, India, Mexico, Egypte, China en Vietnam. Niet alle producten dragen het Fairtrade predikaat, maar wij kopen in bij leveranciers die hun assortimenten met zorg samenstellen en daarbij de werkomstandigheden goed in de gaten houden. Veel van onze producten zijn handgemaakt van natuurlijke- of gerecyclede materialen. Casa Quente is vooral op zoek naar accessoires die mooi passen in een Ibiza stijl-, Bohemian- of Eclectisch interieur. Maar onze accessoires kunnen ook verrassend mooi zijn in een landelijk of modern interieur! 

Zoals vele webshops ontstaat ook Casa Quente omdat ik, met kleine kinderen en een verhuizing waardoor ik mijn baan moet opzeggen, graag iets wil doen wat lekker combineert met de kinderen. Als voorheen reislustig type dat met kleine kinderen ineens aan huis gekluisterd is, stuit ik op de onvergetelijke uitspraak van Godfried Bomans: 'De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is'. Voilà. Het gaat daarbij natuurlijk niet alléen om de spullen waar je je huis mee inricht, maar het helpt wel! Zo is het assortiment van Casa Quente langzaam maar zeker ontstaan. Casa Quente bestaat nu vijf jaar en is een mooie webshop geworden met een assortiment waar ik trots op ben! 

In de zomer van 2012 heb ik een tweede webshop geopend met één product in verschillende kleuren, maten en patronen: plastic vloerkleden, voor gebruik in huis en daarbuiten. Online zijn het twee verschillende webshops, achter de schermen werk ik vanuit dezelfde locatie aan beide webshops. 

Wil je iets weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen! 

Jane Demmer

*Casa Quente is Portugees voor warm, gezellig huis

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente