Chocoladebrood voor Valentijn

Chocoladebrood voor Valentijn

Met een nieuwe keuken in het vooruitzicht, ben ik alvast aan het warmdraaien in onze tijdelijke en enigszins primitieve keuken. Maar er zit een oven in, dus er kan veel. Ik stort me op het broodbakken. Liet ik het bakken voorheen vooral over aan de broodbakmachine, tegenwoordig maak ik voordegen ... Lees verder

Door: - - dinsdag 14 februari 2017, 14:51 uur

Een fruitig ontbijt of lunch voor de zondag

Een fruitig ontbijt of lunch voor de zondag

Zondag is de ideale dag voor een langzaam ontbijt of lunch. Verse broodjes, afbak-croissantjes of een zelfgebakken broodje zijn heerlijk, maar soms heb je zin in iets anders. Havermout-pannenkoekjes met vers fruit zijn een gezond, voedzaam en lekker alternatief. Doordat je de pannenkoekjes met fr... Lees verder

Door: - - maandag 23 januari 2017, 11:29 uur

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente