Afrikaanse rieten manden in diverse kleuren

Vraag van een klant over de rieten mand uit Afrika..

Door: - - donderdag 10 december 2015, 13:29 uur

Rieten mand uit Afrika

Een tijdje geleden krijg ik een mailtje van Marleen met een vraag over de prijs van de Afrikaanse rieten manden. Marleen heeft de manden op een andere website gezien waar ze een stuk duurder zijn. Omdat die website eerlijke prijzen garandeert, vraagt Marleen zich af of ik ze goedkoper kan aanbieden omdat ik met de makers onderhandel over een lagere prijs waardoor zij dus minder verdienen. 

Nee dus! Ik heb de manden op die andere website even bekeken en we kopen in bij dezelfde leverancier / importeur, voor (naar ik aanneem) dezelfde prijzen. De verkoopprijzen die ik voor de manden hanteer, zijn de adviesprijzen van de leverancier. De manden worden handgemaakt in Senegal en voornamelijk door een vrouwencollectief. De leverancier is zelf Senegalees en hij gaat regelmatig naar Senegal voor nieuwe bestellingen en overleg met de makers van de manden. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat deze manden eerlijk gemaakt worden tegen een eerlijke prijs. En dat maakt ze alleen maar nòg mooier...!

Overigens heb ik afgelopen week weer nieuwe manden ingekocht. De voorraad wordt steeds weer aangevuld! Bekijk al onze Afrikaanse rieten manden>>

Rieten mand uit Afrika
Rieten mand uit Afrika
Rieten mand uit Afrika

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente