Afrikaanse mand met Sansieveria

Uit de shop; Marokkaanse poef, rond vloerkleed en Afrikaanse mand

Door: - - woensdag 29 maart 2017, 10:05 uur

In deze blog staan drie accessoires uit de webshop in de spotlight; de witte Marokkaanse poef, een Afrikaanse mand in de kleinste maat en een rond vloerkleed van Goround

Als je een ongezellig en kaal hoekje een beetje sfeer wilt geven, kan je dat doen met een paar mooie accessoires die je op elkaar afstemt. Een vloerkleed, een plant, iets moois om de plant in te zetten, een zitje en een tafeltje om een kaarsje en een kop thee op te zetten bijvoorbeeld. 

Afrikaanse mand voor je planten

Op de foto zie je een Afrikaanse rieten mand met een Sansevieria ofwel Vrouwentong erin. De Afrikaanse mandjes (small) zijn erg leuk om een plant in te zetten. De vorm en de  frisse kleur van de plant passen erg mooi bij de mand. Een Sansevieria is erg sterk en makkelijk te onderhouden. Hij staat bij ons in de slaapkamer waar het in de winter best koud is. Een aantal planten ging dood door de kou, maar deze Sansevieria ziet er nog net zo mooi uit als toen ik hem kocht. Je verwacht natuurlijk ook niet anders van een plant die Vrouwentong genoemd wordt... De Sansevieria is een ideale plant als je (nog) niet gezegend bent met groene vingers. En je hebt zojuist een mooie mand gevonden om je plant in te zetten! De Afrikaanse manden zijn er in verschillende kleuren en maten!

Een rond vloerkleed, speels en makkelijk te combineren

Het ronde vloerkleed is van Goround interiors. Het kleed is gemaakt van jute in de natuurlijke kleur en de buitenste rand is grijs. Je kunt dit ronde vloerkleed ook buiten gebruiken, maar het kleed blijft langer mooi als je het met regen naar binnen haalt. Het ronde kleed is in een cirkel geweven. Door de ronde vorm kan je het kleed ook op een ongebruikelijke manier wegleggen. Bij een rechthoekig kleed zou dit er soms vreemd uitzien, maar door de speelse vorm van het ronde tapijt ziet het er spannend uit. Ook wanneer je het met andere kleden combineert. En doordat de kleur neutraal is, past dit kleed overal bij. Kijk ook maar eens op Pinterest voor meer ideeën.

Een Marokkaanse poef is een blijver!

We hebben Marokkaanse poefs in verschillende kleuren. Hier is de witte poef gebruikt, omdat ik die mooi bij de mand en de sfeer van de kastdeur vind passen. De leren poef is gemaakt van mooi, stevig leer in de traditionele Marokkaanse vorm. De poef is handig als extra zitplaats, maar ook heel mooi te gebruiken met een dienblad met een kaarsje en klein plantje erop. Een Marokkaanse poef gaat door zijn verschillende toepassingen nooit vervelen en zal altijd een plekje in je huis blijven houden. 

Marokkaanse poef met rond vloerkleed en afrikaanse mand
Afrikaanse mand small met Sansevieria
Rond vloerkleed van jute, Marokkaanse poef en Afrikaanse mand met plant

De oude houten deuren op de achtergrond zijn de deuren van de inbouwkast op onze slaapkamer. In de blogs hieronder zie je hoe we (mijn man) deze gemaakt hebben. 

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente