Traditionele Afrikaanse manden

Traditionele Afrikaanse manden online

Door: - - vrijdag 8 september 2017, 15:43 uur

Gisteren ben ik weer op pad geweest voor een nieuwe voorraad Afrikaanse manden. Ik had een paar verzoekjes van klanten en ik ben voor hun op zoek gegaan naar de specifieke kleuren die ze zochten. Mijn oog viel op een aantal Afrikaanse manden met een traditionele vorm. De traditionele manden zijn hoger en smaller dan de manden die we altijd op voorraad hebben. De bredere manden worden in sets van drie maten geleverd, maar de traditionele manden zijn er maar in één maat. Ik heb er acht meegenomen, in verschillende kleuren en patronen, van effen tot traditioneel vlakkenpatroon. Doordat de manden een ovale vorm hebben, lijken ze 'slanker', waardoor ze ook mooi tot hun recht komen in de woonkamer of in kleinere ruimtes. Ideaal voor hobbyspullen, losse plaids, afstandsbedieningen en opladers, iPads, koptelefoons en noem maar op! 

Bekijk de collectie Afrikaanse manden. De traditionele manden staan bovenaan in het productoverzicht! 

Traditionele Afrikaanse manden
Traditionele Afrikaanse mand grijs wit
Traditionele Afrikaanse manden met deksels

 
Patricia Romanelli
Patricia Romanelli 09-05-2019 16:14

Beste,
Ik zoek een traditionele Afrikaanse (Senegalese) mand met een puntdeksel, in het zwart. Het mag best een groot formaat (XL of XXL?) want wil de mand gebruiken als wasmand in mijn badkamer. Ik vind de mooie kegelvorm zo mooi met het puntdeksel, maar ik zou hem dus in de kleur zwart willen. Kunne jullie eraan geraken ?

Alvast bedankt,
Patricia

Jane Demmer
Jane Demmer 10-05-2019 15:08

Hallo Patriz,
Dank je voor je bericht, ik heb je een mailtje gestuurd!
Groetjes Jane

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente