Rond sisal vloerkleed met multicolour

Sisal vloerkleden; nieuw online

Door: - - woensdag 12 juli 2017, 16:08 uur

Sisal is een mooi product om vloerkleden van te maken. Het is een soepel en natuurlijk materiaal in een natuurlijke kleur die overal bij past. In onze collectie vloerkleden hebben we ronde sisal kleden, rechthoekige vloerkleden en sisal kleden waar strengen gekleurd textiel doorheen geweven zijn. 

De sisal vloerkleden zijn gemaakt in India en de kleden voelen soepel maar stevig aan. Sisal is gemaakt van de bladeren van een plant uit de Agavenfamilie. De kleden hebben allemaal een natuurlijke kleur. We hebben de sisal vloerkleden in verschillende modellen; de ronde kleden zijn rond geweven in twee kleuren, of met een streng gekleurd textiel erdoorheen voor een speels effect. Leuk voor de kinderkamer of de hal. De rechthoekige sisal kleden zijn er in een paar maten en met of zonder gekleurd textiel. 

Je kunt een sisal vloerkleed ook buiten gebruiken, maar het is beter om het kleed bij regen binnen te halen. Als een sisal kleed nat wordt aan de onderkant, kan het vocht niet weg en kan er schimmel ontstaan. Als je je sisal kleed bij droog weer buiten gebruikt en af en toe aan de onderkant even laat luchten, gaat dat prima. 

Bekijk onze collectie Sisal vloerkleden>>

Rond sisal vloerkleed
Rond sisal vloerkleed met multicolour
Sisal vloerkleed met print
Sisal vloerkleed met rieten manden

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente