Selfie tussen de webshop producten

Door: - - donderdag 16 april 2015, 14:32 uur

Het roze vloerkleed ligt er nog van mijn vorige fotomomentje en ik zoek eigenlijk een manier om een foto van mezelf te maken voor op de contactpagina. En ik vind het het leukst om mezelf te midden van de webshopproducten op de foto te zetten. Ik kijk rond in mijn werkkamer ofwel magazijn en haal een aantal accessoires van de planken en richt onderstaande 'woonkamer' in. 

De zwarte Ikat is hard van kleur en vormt een mooi contrast met het roze van het vloerkleed en het matzilver van het Marokkaanse dienblad. De Ikat sprei hangt over een effen rieten mand met grote leren handvatten. De vrolijke viooltjes staan in een potje van gerecycled tin een ik zit op een klein krukje met groene pootjes. Op de achtergrond hangt een roze plastic buitenmat uit onze andere webshop plasticvloerkleden.nl en als je van kleur houdt, zoals ik, vind je dit vast een gezellig zitje.

De foto waar ik zelf op zit is gemaakt met de zelfontspanner en je kunt je voorstellen dat dat best een beetje gedoe is. Dus. Eerst volgen de foto's van de producten uit de webshop en dan mijn Ren je Rot selfie :-)  

Ikat sprei, Marokkaans dienblad en roze vloerkleedIkat sprei, Marokkaans dienblad en roze vloerkleedIkat sprei, Marokkaans dienblad en roze vloerkleedIkat sprei, Marokkaans dienblad en roze vloerkleed

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente