Rieten manden in vtwonen programma

Door: - - dinsdag 10 maart 2015, 9:28 uur

De Afrikaanse rieten manden staan mooi in elk huis en doordat ze er in diverse patronen, maten en kleuren zijn, zijn ze toe te passen in alle ruimtes. Zo kwam de styliste van het tv programma van vtwonen terecht bij Casa Quente voor de Afrikaanse manden. In de make over van het interieur van een gezin met jonge kinderen, worden de manden gebruikt om het kinderspeelgoed stijlvol en uit het oog op te bergen. De manden zijn makkelijk te openen, waardoor kinderen er heel makkelijk hun speelgoed uit kunnen halen. In de make over zijn twee manden gebruikt, een large en een medium, in verschillende patronen en kleuren die mooi bij elkaar aansluiten. En zie wat een mooi speelhoekje er ontstaan is. 

Bekijk de aflevering van het tv programma van vtwonen met de Afrikaanse rieten manden>> Om te zien hoe het huis er na de metamorfose uitziet en hoe de rieten manden toegepast zijn, kan je naar de laatste paar minuten van de aflevering gaan. 

Rieten manden uit Afrika in tv programma vtwonen

Foto uit aflevering 4 van het tv programma van vtwonen. Bron: vtwonen.nl. 

De manden worden handgemaakt in Senegal en kunnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamers en zelfs op het toilet. De collectie manden wordt steeds aangevuld en vernieuwd. De kleuren en patronen wisselen per seizoen en het is elke keer weer een verrassing welke kleuren er binnen komen. Nieuw in de zomercollectie zijn de rieten manden in de combinaties roze en zilver, blauw, appelgroen en wit en goud. Mooie, frisse zomerkleuren waar je je ogen niet van af kunt houden. De nieuwe manden komen deze week online! 

Bekijk de collectie rieten manden uit Senegal

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente