Planten op de slaapkamer

Planten in de slaapkamer

Door: - - dinsdag 7 februari 2017, 15:26 uur

Nu ons huis door de keukenverbouwing behoorlijk rommelig is, besluit ik de ruimte waarin ik wakker word en in slaap val eens onder handen te nemen. Ik ruim de slaapkamer op, shop wat rond in eigen huis en haal hier een voerkleedje vandaan, daar een vakantie-souvenir, een tafeltje en ik schuif wat met de schilderijen. En omdat de winter nog even doorgaat, haal ik wat groen naar binnen en rijd op zaterdag naar het tuincentrum om planten in te slaan. Het zijn eigenlijk maar kleine ingrepen, maar ik vind het weer een prettige ruimte om in te verblijven. Een ander voordeel is dat het zonde is om je kleren gewoon op de grond te gooien en de ruimte vol te stouwen met manden wasgoed. Met andere woorden, door een beetje aandacht aan de sfeer te geven, houden we het vanzelf netter. En alleen dat is al winst.  

De muren heb ik een paar jaar geleden in een vrolijke bui helemaal paars geverfd. Eigenlijk wil ik ze weer gewoon fris wit hebben, maar ik zie een beetje tegen het schilderwerk op; we hebben een puntplafond, dus ik moet op een ladder gaan staan en ik ben bang dat ik er minimaal drie keer overheen moet om het paars te verdrijven. Ik geniet dus nog even van mijn paarse jungleslaapkamer totdat ik uitgeslapen genoeg ben om deze klus te klaren...

Shop je wereldse woonaccessoires in onze webshop!

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente