Nieuwe kasten voor het assortiment

Door: - - maandag 10 februari 2014, 13:04 uur

De nieuwe collectie met serviesgoed is binnengekomen en ik heb plek nodig om mijn spullen op te slaan. Ik wil mijn producten mooi uit kunnen stallen. Niet alleen om ze een plek te geven, maar ook om ze te etaleren, zodat je in een oogopslag een duidelijk beeld van de webshop krijgt. Dat is handig voor als er iemand langskomt, maar ook voor de beeldvorming voor mezelf, om makkelijker keuzes te maken bij de inkoop en om duidelijk voor ogen te houden wat de sfeer van de webshop is. Ik wil ook meer foto's van de producten maken en dan is het handig als je je assortiment gemakkelijk kunt overzien. En daarom rijden wij op zondagmiddag, net als heel veel andere Nederlanders (!), met het hele gezin naar Ikea voor een paar stellingkasten.

Kantoor aan huis

We hebben kantoor aan huis en kunnen daardoor gemakkelijk thuiswerken. Ook man Peter werkt soms vanuit dit kantoor voor zijn bedrijf. Samen zijn we op zondagmiddag bezig met de presentatie van de spullen van mijn webshop. Ik help hem met het in elkaar schroeven van de kasten. Of eigenlijk, hij helpt mij en ik help hem mij te helpen met het in elkaar schroeven van de kasten. Of zoiets.. En dan begint het leuke werk; inrichten!

Webshopproducten

Het serviesgoed is kwetsbaar en moet dus goed weggezet kunnen worden. Daarbij heb ik prachtige manden uit Senegal, mooie Marokkaanse lantaarntjes, beelden uit India, kleurige hamamdoeken en sierkussens in de collectie. En die mogen gezien worden! Voor de poefs, krukjes, grote Oosterse lantaarns en vloerkleden is geen ruimte in de stellingkasten, maar die kan ik nu op andere plekken weer goed wegzetten. Wij zijn het erover eens dat het kantoor er met de webshopproducten veel gezelliger uitziet. 

Wat vind je ervan? Je bent van harte welkom om de spullen te komen bekijken! Laat me even weten wanneer je wilt komen!

Woonaccessoires, serviesgoed uit Marokko en Vietnam en manden uit AfrikaDetail; serviesgoed uit Marokko en VietnamServiesgoed van melamine, leuk voor camping en picknickServiesgoed; handgemaakt theepotje uit VietnamMarokkaanse lantaarns, beelden uit India, hamamdoeken en mandenDetail Marokkaanse lantaarns, beelden uit India, hamamdoeken en mandenDe oudere collectie

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente