Afrikaanse mand met bloemen- en visgraat patroon

Nieuw; Afrikaanse mand met bloemdeksel

Door: - - donderdag 2 november 2017, 16:00 uur

Onlangs had ik weer nieuwe Afrikaanse manden nodig, en omdat ik geen tijd had om er op uit te gaan, vroeg ik mijn leverancier of hij een aantal manden kon opsturen. Geen probleem. Ik mailde mijn lijstje en vroeg onder andere om de Afrikaanse mand in bruin naturel kleuren. Die kreeg ik toegestuurd en tot mijn verrassing was het een totaal ander patroon dan ik verwacht had. Ik kom inmiddels al een poosje bij deze leverancier over de vloer, maar dit patroon had ik nog niet eerder gezien. 

De Afrikaanse mand heeft een bloempatroon op de deksel en de mand is geweven in een visgraat of pijl-patroon. De mandenset heeft de kleuren beige en bruin. Ik vind de manden zelf erg mooi en ik vroeg me  af wat jullie ervan vinden. Ik kan namelijk vragen of ze meer van deze manden kunnen maken in verschillende kleuren. Er gaat dan wel wat tijd overheen, want ze moeten nog wel met de hand gemaakt worden en vanuit Senegal naar Nederland vervoerd worden, maar wat geeft het..?

Wat vinden jullie ervan? Laat een reactie achter. 

Bekijk deze Afrikaanse mand in de webshop!

Afrikaanse mand met bloemen- en visgraat patroon
Afrikaanse mand met bloemen- en visgraat patroon

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente