Marokkaans dienblad op aanrecht in keuken

Marokkaanse dienbladen; nieuwe exemplaren online!

Door: - - donderdag 4 mei 2017, 15:16 uur

Vandaag zijn er weer nieuwe Marokkaanse dienbladen bij gekomen en het zijn prachtige exemplaren! Mooi van kleur met een lichte glans en hele diverse patronen. Omdat ik geen tijd had om langs te gaan bij mijn leverancier, heb ik de Marokkaanse dienbaden op afstand besteld en het nadeel is dat je ze dan niet zelf kunt uitzoeken. Ik was blij verrast toen ik de pallet uitpakte en vijf hele mooie exemplaren tevoorschijn zag komen. Ze staan inmiddels online! 

De dienbladen zijn vintage en met de hand geslagen in Marokko. In Marokko worden de dienbladen gebruikt in theehuizen, bij bruiloften en ook bij de mensen thuis. Marokkaanse dienbladen zijn helemaal hip en dat komt doordat ze authentiek zijn en in iedere interieurstijl passen. In de bladen en op Pinterest zie je ze vaak tegen de muur op het aanrecht, of op de slaapkamer aan het hoofdeinde van je bed, op een dressoir of op de grond. 

En combineer je een Marokkaans dienblad met een onderstel, dan heb je een heel flexibele tafel die ook heel leuk is voor buiten. Mooi met een plastic vloekleed en wat loungekussens. Doordat een Marokkaans dienblad zoveel toepassingen kent, zal het steeds verhuizen binnen je huis, dus je raakt er nooit op uitgekeken! 

De foto's zijn gemaakt in onze nieuwe keuken. Wie wel vaker op de blog komt, heeft de verbouwing kunnen volgen. De blog met foto's van het eindresultaat komt nog, maar hier alvast een tipje van de sluier :-)

Marokkaans dienblad op aanrecht in keuken
Marokkaans dienblad op aanrecht in keuken
Marokkaans dienblad op aanrecht in keuken

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente