Marokkaans dienblad met houten onderstel en Marokkaanse lantaarns

Marokkaanse dienbladen en houten onderstellen

Door: - - dinsdag 12 december 2017, 11:11 uur

Met een onderstel kan je van je Marokkaanse dienblad, of van een ander dienblad, eenvoudig een mooie salontafel of bijzettafel maken. Je zet het onderstel weg, legt het dienblad erop en je tafel is klaar. Een dienbladtafel is stevig genoeg om een aantal accessoires, je kop thee een plantje of een paar boeken op te leggen. Het dienblad ligt wel los, dus wees voorzichtig met te zware voorwerpen aan de randen. 

Houten onderstel voor dienblad van Household Hardware

We hebben een aantal houten onderstellen in het assortiment. De houten onderstellen van Household Hardware zijn met de hand in Marokko gemaakt. De onderstellen zijn met een doorsnee van 50 cm niet heel groot, maar ze passen prima bij de Marokkaanse dienbladen, die ook bij Household Hardware vandaan komen. De onderstellen zijn dus voor deze dienbladen gemaakt. De onderstellen zijn eenvoudig en een beetje grillig van vorm en ze zijn er in naturel en wit. Het onderstel is 35 cm hoog en daarmee wordt je dienbladtafel lager dan met een onderstel van Zenza.

Houten onderstel voor dienblad van Zenza

We hebben het houten onderstel van Zenza in twee maten. De grote maat is geschikt voor de Marokkaanse dienbladen. Het grote onderstel is 42 cm hoog en heeft een doorsnee van 63 cm. De dienbladtafel is daarmee dus hoger en het onderstel groter en robuuster. Het houten onderstel van Zenza is gemaakt in India en het hout is onbehandeld. Je kunt het zo laten, maar je kunt het ook wit (of een andere kleur) schilderen of lakken. Dit onderstel is ook in een kleinere maat verkrijgbaar. 

Houten onderstel voor Marokkaans dienblad van Zenza
Marokkaans dienblad met houten onderstel van Zenza
Houten onderstel voor Marokkaans dienblad van Household Hardware
Marokkaans dienblad met houten onderstel van Household Hardware

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente