inkopen doen

Door: - - donderdag 13 maart 2014, 8:40 uur

Dit is een vooraf geschreven bericht, want op het moment dat deze blog online komt, zit ik in de auto, vermoedelijk ergens op de A4 richting Aalsmeer. En ik heb aardig wat kilometers voor de boeg vandaag. 

Ik vind het altijd heerlijk om rond te kijken bij leveranciers. Het is alleen jammer dat ik zo'n anderhalf uur in de auto moet zitten voor ik er ben. Mijn man werkt in Utrecht en soms heb ik zoveel spullen te vervoeren dat ik eerst met een volle auto naar Utrecht rijd, de spullen in zijn auto overlaad, terugrijd naar Aalsmeer en dan met nog een volle auto weer terugkeer naar Zundert. En dan lukt het in ons kleine landje dus makkelijk om rond de 400km af te leggen op een dag.

Maar goed, het belooft een mooie dag te worden. Zonnebril op, radio aan en een beetje cruisen. Ik heb wat dingetjes af te handelen bij Tica, loop er even snel doorheen om in de stands van een aantal leveranciers te snuffelen en drink dan een cappuccino met een blueberry muffin, of een broodje oude kaas. We zien wel.

Maar eerst rijd ik langs Household Hardware voor nieuwe tuintapijten voor plasticvloerkleden.nl. Door het mooie weer is het  seizoen voor de kleden alweer aardig op gang aan het komen. De houten hamam trapjes zijn bij Casa Quente uitverkocht, die bestel ik dan ook meteen weer bij. En dan denk ik dat ik in één streep voor de file uit terug naar huis rijd en de spullen gewoon laat bezorgen!

plastic vloerkleden Household Hardwareplastic vloerkleden Household Hardware

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente