Kerk in IJsland

IJsland, deel1

Door: Jane Demmer - dinsdag 8 januari 2019, 17:05 uur

IJsland is voor mij toch wel een van de mooiste landen op aarde, met dat ruige landschap, een ruig klimaat, ontzettend vriendelijke en nuchtere mensen én lekker eten. Het is alweer anderhalfjaar geleden dat mijn man en ik er waren met mijn moeder, die haar heup brak tijdens een wandeling in een gletsjer. Het was een bewogen vakantie die anders uitpakte dan de bedoeling was. Maar nu kan ik gelukkig zeggen dat het allemaal goed gekomen is en kijk ik met een melancholiek gevoel terug naar de foto's die ik toen gemaakt heb. Want IJsland heeft bij ons, ondanks, of misschien juist dankzij, de pech die we daar gehad hebben een speciaal plekje in onze harten veroverd. De foto's zijn gemaakt op de route richting Reykholt, ten noorden van Reykjavik. Je kunt daar de tunnel nemen, of om het water heen rijden zoals wij gedaan hebben, wat absoluut de moeite waard is! 

IJsland,
IJsland
IJsland
 
IJsland
 
IJsland
IJsland
 
IJsland
IJsland, uitzicht hotelkamer

Met zo'n onheilspellend uitzicht vanuit je hotelkamer kan je bijna niet anders dan verwachten dat er iets te gebeuren staat. Zucht. En nu, terugkijkend vanuit de toekomst kan ik zeggen dat wij morgen een onvergetelijke dag voor de boeg hebben. Maar daarover later meer. 

Jane

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente