Foto's maken voor de webshop

Door: - - maandag 30 maart 2015, 10:33 uur

De nieuwe collectie is redelijk op orde en nu zoek ik een manier om de binnen gekomen woonaccessoires sfeervol op de foto te zetten. Het vinden van een geschikte locatie voor de foto's is altijd een beetje lastig, er zit altijd wel een verwarming of deur in de weg en met dit weer is het ook niet handig om met je vloerkleden, kussens en krukjes in een drassig weiland te gaan staan. Het moet dus makkelijker. 

Op internet vind ik fotoachtergronden die voor een vloer of wand door kunnen gaan en ik bestel er twee. Hout en steen. Op ons kantoor heb ik genoeg ruimte om er een klein setje van te maken en er valt genoeg licht door de ramen. En dan is een druilerige zondagmiddag helemaal niet zo erg en knijp ik er even tussenuit om met mijn nieuwe achtergrondjes aan de slag te gaan. En dat gaat lekker! Ik ben heel blij verrast dat je met minimale middelen toch hele leuke dingen kunt doen! Het resultaat zie je in de komende blogs! 

woonaccessoires fotograferen

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente