Een kleurrijk tuinhuisje

Door: - - woensdag 29 mei 2013, 9:40 uur

Van een tuinhuisje kan je echt iets gezelligs maken en je hebt er niet eens zoveel voor nodig. Wij hebben achter in onze tuin een klein tuinhuisje gemaakt, of misschien is het meer een soort afdak met kleine dakpannetjes. Er groeit Clematis tegenaan en een kamperfoelie. Je hebt er schaduw op warme dagen en je zit beschut bij regen of wind. De bank blijft droog en je kunt de kussens er gewoon in laten liggen. Ideaal!  

De aankleding is simpel; kleurijke kussens op de bank, een lichtslinger voor sfeervollicht in de avond, een Oosters dienbladtafeltje met een mooie lantaarn, een windgong voor een zwoel geluid en iets leuks op de vloer! Ik zie mezelf hier al helemaal zitten (of liggen) met een boek of tijdschrift en later op de avond met een glaasje wijn. Laat de zomer maar komen!  

Tuinhuisje met bohemian style decoratie

Peter heeft de lichtslinger aangesloten op een tijdschakelaar, zodat ze 's avonds van negen tot twaalf branden. Als we niet buiten kunnen zitten, kijken we vanuit huis op het tuinhuisje en genieten we toch van de sfeer. Doordat er een stroompunt is en ik in de schaduw van het tuinhuisje mijn laptopscherm wél goed kan zien, heb ik hier dus meteen een nieuwe werkplek voor in de zomer. Super toch! 

Tuinhuisje met bohemian style decoratie

De kinderen komen thuis uit school terwijl ik met de foto's bezig ben. 'Ahhh, mogen wij er ook op?' Oke, lieverds, deze is voor jullie..

Tuinhuisje met bohemian style decoratie

Lichtslinger met lampionnetjes

Lichtslinger met lampionnetjes
Chinese parasol

Chinese parasol, ook in roze>>

Oosterse dienbladtafeltjes in diverse soorten en maten.

Oosters dienbladtafeltje wit
Kleine barbeque

Niet op de foto's , maar wel erg leuk, deze mini barbeque

Prachtige Oosterse lantaarns van Zenza>>

Oosterse lantaarn
Rond poefkussentje

Diverse kleurrijke sierkussentjes>>

Het tuintapijt komt van plasticvloerkleden.nl>>

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente