Jane Demmer in de inpakkamer / magazijn

De inpakkamer (re)organiseren

Door: - - donderdag 19 januari 2017, 15:07 uur

We zijn 2017 voortvarend begonnen met het verbouwen van onze keuken. En waar gesloopt wordt is het vies en rommelig. Ik begon het jaar ook vol goede voornemens en plannen voor de webshops, maar ik moet toegeven dat mijn werkplek en het magazijn stiekem ook steeds rommeliger zijn geworden. Het jaar is nog maar net begonnen en zowel mijn thuis als mijn werkplek zijn dus te rommelig. En als je bedenkt dat een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd geeft, kan je je wel voorstellen wat een stofwolk ik tussen mijn oren moet hebben.  

Inderdaad. En er komt dus helemaal niets uit mijn handen. Mijn plannen voor foto's voor Instagram en Facebook stranden, bloggen wil ook niet lukken. Ik weet zelfs niet waar ik moet beginnen met orde op zaken stellen. Tijd voor actie. En voor hulp.

Mijn man en ik delen een kantoorruimte met onze bedrijven ( ja, we wonen zelfs zakelijk samen) en ik kaart aan dat ik een fotowandje wil, iets wat ik gewoon kan laten staan. Met een efficiëntere inrichting van onze ruimtes moet dat best kunnen. Hij maakt een stellage tegen de muur zodat ik de producten in de hoogte kan wegzetten, dat scheelt enorm veel vloerruimte. Voordeel is ook dat het nu overzichtelijk en (op de lampen na) uit de dozen bij elkaar staat. Dat schept ruimte in mijn inpakkamer, in mijn hoofd en voor dat fotowandje. En dat is precies wat ik nodig heb om vooruit te kunnen. 

Neem een kijkje in mijn opgeruimde inpakkamer / magazijn. Achter de camera staan ook nog de plastic vloerkleden. 

Groetjes Jane 

Opslag van de webshop
Opslag van de webshop
Opslag van de webshop
Opslag van de webshop
Opslag van de webshopJane in haar magazijn / inpakkamer

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente