Casa Quente op Instagram

Door: - - vrijdag 27 november 2015, 13:51 uur

Als webshop moét je natuurlijk aanwezig zijn op Instagram. Maar Instagram is meer dan een moetje, Instagram is inmiddels mijn favoriete social media kanaal geworden. Ik vind het geweldig dat je mee kunt kijken in levens, werk, vrije tijd, maaltijden en de woonsituatie van mensen over de hele wereld. En de landschappen! Het beeld vertelt het verhaal, het gaat om een afwisselende en interessante tijdlijn. Begin dit jaar heb ik aarzelend een profiel aangemaakt voor Casa Quente en in de afgelopen maanden ben ik fan geworden. Niet zo gek dus, dat ik zelf ook steeds meer foto's op instagram plaats. Foto's van thuis, werk, spullen uit de webshop, wandelingen met de hond. Met Casa Quente in mijn achterhoofd, maar met een persoonlijke noot. Hieronder een overzichtje van mijn Instagram tijdlijn. Ik zie je daar graag! www.instagram.com  

Casa Quente op InstagramCasa Quente op Instagram
Casa Quente op Instagram
Casa Quente op Instagram

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente