Casa Quente op Beurs Eigen Huis

Door: - - woensdag 14 oktober 2015, 11:32 uur

Ikzelf in de stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs

De webshop is op orde, we werken aan een nieuw design en dan word ik benaderd met de vraag of ik wil deelnemen aan de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Ik vind dat het tijd is om eens uit de muren van mijn kantoor te treden en zeg ja. Ik opteer voor een klein standje van 2 x 3 meter, mooi om mee te beginnen en wat ervaring op te doen. Ik laat flyers drukken, kies een kleur uit voor op de wand, laad mijn auto vol en vertrek op donderdagmorgen richting Utrecht, waar de stand in een dag opgebouwd kan worden. 

De parkeerplaats staat vol busjes, vrachtwagens en auto's en alles staat door elkaar. Ik kom de hal binnen die donker en al niet minder chaotisch is. Wat een wereld. En ik maak er deel vanuit. Ik kan een lach niet onderdrukken en ga op zoek naar mijn standje, waar ik me rot van schrik als ik het eenmaal gevonden heb. Hemel, wat een kaal, klein hok. Twee bij drie was in mijn gedachten toch best groter en ik heb veel te veel spullen meegenomen. Hoe ga ik daar wat van maken? Niet denken, gewoon beginnen. Stick to the plan. De auto mag twee uur op de parkeerplaats blijven staan, dus ik moet tempo maken. Ik verf de wandjes en begin dan in sneltreinvaart de auto leeg te halen, wat wel even duurt, omdat ik elke keer een eindje moet lopen. En dan begint het inrichten. Met wat schuiven en verzetten begint het langzaamaan best wat te worden. Ik word rustiger. Het is half drie en moet naar huis om nog wat bestellingen te versturen en eten te koken. Na het eten rijd ik met dochter Isa terug om de grote manden en de planten weg te zetten en de lampjes aan te sluiten. We lopen op de stand af en Isa roept verrukt; 'Mama, jouw stand is écht de leukste!' Pfjieuw, dat is fijn om te horen. Vol goede moed rijd ik weer naar huis terug, moe maar voldaan. Nu kan het beginnen! 

Mijn eerste beurs is een goede ervaring. Het is leuk om mensen te ontmoeten, te praten met andere standhouders en mezelf als webshop te presenteren. Ik heb hulp en gezelschap en het zijn vermoeiende maar goede dagen. En wat het resultaat zal zijn? Ik wacht rustig af...

Voor
Voor en na; stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs
Na
stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs
stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs
stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs
stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs
stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente