Casa Quente naar de Jaarbeurs

Door: - - maandag 13 juli 2015, 20:33 uur

Casa Quente bestaat deze zomer vijf jaar en voor plasticvloerkleden.nl is dit de derde zomer. De webshops beginnen langzamerhand volwassen te worden. We werken achter de schermen aan een nieuw logo en een opfrisbeurt van beide webshops. Toen ik gevraagd werd of het iets zou zijn om met een stand deel te nemen aan de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht in oktober, leek me dat een mooi moment om ja te zeggen. Spannend, leuk en ik ben heel benieuwd wat het zal brengen. Om voorzichtig te beginnen, heb ik de kleinste stand gekozen die ik ga inrichten met accessoires uit beide webshops. Vandaag is de profielpagina van Casa Quente en plasticvloerkleden.nl online gekomen. Dit is het resultaat. 

De beurs Eigen Huis is van 9 t/m 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Misschien zie ik je daar!

Bekijk onze profielpagina op realiseerjedroomhuis.nl

Profielpagina Casa Quente en plasticvloerkleden.nl op Eigen Huis Jaarbeurs 2015

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente