Baby, it's cold outside

Door: Jane Demmer - dinsdag 22 januari 2019, 11:18 uur

Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
 

Als de feestdagen eenmaal voorbij zijn, heb ik eigenlijk altijd weer zin in het voorjaar. Toch vind ik het wel lekker dat de vorst nog even zijn adem blaast over ons koude kikkerlandje. Want nu de temperaturen dalen en er een pak sneeuw voorspeld is, kan ik me toch best verheugen op een schaatstocht, een frisse wandeling door de sneeuw en een dampende kom erwtensoep als we verkleumd thuiskomen. Want hoewel ik wel eens mopper op het weer, het Nederlandse klimaat met zijn seizoenswisselingen en veranderende kleuren en geuren, is één van de eerste dingen die ik zou missen als ik ergens anders op de wereld zou wonen. En dus duiken man en ik met de hond het bos in om de winter op te snuiven. En natuurlijk stop ik nog even snel mijn cameraatje in mijn jaszak. 

 
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
 
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
 
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide
Winterse boswandeling Achtmaal Buissche Heide

 
Jan 22-01-2019 18:35

Wat een mooie blog jane en wat een mooie zoon heeft u

Jane (Casa Quente) 23-01-2019 10:27

Dank je wel voor je compliment Jan! Mijn zoon is inderdaad mooi, hij heeft ogen als aardappels. Hij is soms een beetje een struikrover, maar wel heel lief..! :-)

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente