Afrikaanse rieten manden met deksel

Afrikaanse manden; ze zijn er weer!

Door: - - vrijdag 17 februari 2017, 13:52 uur

Gisteren heb ik de route Zundert - Aalsmeer weer eens gereden om Afrikaanse manden in te kopen. De leverancier had genoeg exemplaren staan om weer een mooie selectie uit te kiezen. Mijn auto is een stationwagen, dus ik ben altijd een beetje beperkt in het aantal manden dat ik kan vervoeren, maar als de manden op zijn, vul ik ze gewoon weer aan. Er passen zeven sets Afrikaanse manden in mijn auto en ze staan allemaal al online. 

Over een week of drie komen er bij de leverancier weer nieuwe containers binnen met Afrikaanse manden én nieuwe plastic tapijten die we in onze andere webshop Plasticvloerkleden.nl verkopen. Houd ons dus in de gaten en neem gerust contact op als je vragen hebt over de manden! 

Bekijk nu onze collectie Afrikaanse rieten manden!

Afrikaanse rieten manden
Afrikaanse rieten manden

 

Uw commentaar

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente